De Sociale Kaart

De sociale kaart van Gent ondersteunt hulp- en zorgverleners om patiëntencliënten door te verwijzen naar zorg- en welzijnsaanbod in Gent. Of het nu gaat om een koffieochtend hulp bij geldzaken of een steuntje in de rug bij.


Sociale Kaart Leidschendam Voorburg Gelanceerd Mee Zuid Holland Noord

De Sociale Kaart van Nederland omvat meer dan 14000 informatiepaginas over dienstverleners op het gebied van arbeidsreïntegratie zorg en welzijn.

. We delen hun aanbod van diensten ondersteuning en activiteiten voor de inwoners van de. Find API links for GeoServices WMS and WFS. Ik wil iets weten.

Op de Sociale Kaart Assen vindt u informatie over allerlei maatschappelijke organisaties. De informatie wordt periodiek. Dé wegwijzer naar activiteiten ondersteuning en zorg in uw buurt.

Discover analyze and download data from ArcGIS Hub. De sociale kaart een officiële website van de Vlaamse overheid biedt een handig en overzichtelijk overzicht. 26062019 als je vragen hebt over de wettelijke basis en de inhoud van de Sociale Kaart.

Lees het decreet houdende de Sociale Kaart van 3 mei 2019 BS. In Vlaanderen is er een uitgebreid netwerk van hulpverlening maar dit. De Sociale Kaart is een online toepassing die een overzicht biedt van de diensten organisaties en voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector in Vlaanderen.

Het Departement Welzijn Volksgezondheid en Gezin WVG van de Vlaamse overheid werd aangeduid door de Vlaamse Regering om de Sociale Kaart te. Download in CSV KML Zip GeoJSON GeoTIFF or PNG. Zorg- en welzijnsaanbod in Gent.

Samen koken een wandelgroepje ontmoetingsplekken voor. Daarbij willen zij het volgende graag zien wachttijden werkwijze van verwijzingen en welke diensten. Elkaar ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen is door de komst van de sociale kaart een stuk makkelijker geworden.

Binnen de sociale kaart wensen zij te zoeken op probleemgebieden. Op deze sociale kaart Assen vindt u op een makkelijke manier het juiste aanbod voor uw hulpvraag. Op de sociale kaart staan de namen en adressen van organisaties en initiatieven die actief zijn op het gebied van gezondheid ondersteuning onderwijs welzijn en zorg.

Sociale Kaart Leidschendam-Voorburg is dé vraagbaak voor alle inwoners van de gemeente Leidschendam met vragen over zorg ondersteuning opvoeden opgroeien werk en inkomen. Ik wil iets doen. Departement WVG en partners.

Analyze with charts and.


Sociale Kaart Ocmw Oudenaarde Hulpverlening Serviceflats Leupegem Dienstencentrum Restaurant Rechtsbijstand Opvang Voor Asielzoekers


Wat Bieden Wij


Sociale Kaart Interkerkelijk Sociaal Fonds Oldambt


Sociale Kaart Mantelzorg Stichting Welzijn Hattem


Sociale Kaart Nederlandse Schuldhulproute


Gvo Sociale Kaart By Noemi Dehoorne


Mini Sociale Kaart Tienerzwangerschappen Ppt Download


Sociale Kaart Gemeente Echt Susteren


Sociale Kaart By Jacqueline Van Kuilenburg


Mini Sociale Kaart Tienerzwangerschappen Ppt Download


Sociale Kaart Preventie Meisjesbesnijdenis Amsterdam Amstelland Pharos


De Sociale Kaart Diaconaal Samenwerken


Digitale Sociale Kaart


De Zwangere Centraal


Sociale Kaart Rbl Holland Rijnland


Sociale Kaart Invis Facebook


Digitale Sociale Kaart

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel